HobNob 2014 heeft te lijden onder voetbal en slecht weer

Het is volgens ondergetekende een van de leukste evenementen van Almelo. Met de blote voeten in het gras van het Schelfhorstpark in een ongedwongen sfeer luisteren naar bekende en minder bekende artiesten. Helaas kreeg het HobNob festival dit jaar de nodige tegenslag te verwerken. Zo speelde tegen alle verwachtingen in het Nederlands elftal in de kwart finale tegen Costa Rica (wat een wedstrijd) en speelden de weergoden, in tegenstelling tot andere edities, geen positieve rol. Maar wie toch de moeite nam om te komen werd zo nu en voor de moeite beloond.

Zo waren het de mensen van Beggar’s Clan uit Vriezenveen die tussen de buien door het publiek vermaakten met geweldige Ierse folk. De dames van Liptease lieten aanwezigen genieten van moderne hits in een Rockabilly jasje en om 9 uur was het de beurt aan Douwe Bob om het publiek te vermaken. Dat lukt, en hoe. De Amsterdammer speelden vol passie en het publiek genoot met volle teugen van de singer/songwriter. Later op de avond (in verband met de voetbal hebben wij die gemist) speelden nog Delain en Acca Dacca (ACDC coverband). Hopelijk heeft de tegenvallende editie van dit jaar niet teveel effect op de begroting van volgend jaar want ook met slecht weer en voetbal op het programma blijft HobNob een aanwinst voor Almelo.

Maksteiner ging na het Almeloos Feestje door naar het Schelfhorstpark en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “HobNob 2014 heeft te lijden onder voetbal en slecht weer”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares