Vader van overleden baby aangehouden

Op donderdag 22 mei trof justitie – na een melding – een zwaargewonde baby aan in een woning aan de Bilderdijkstraat. De 5 maanden oude baby overleed op 23 mei in het ziekenhuis. Een bericht wat nauwelijks te bevatten is en waarvan je alleen maar hoopt dat het niet zo is. Na een uitgebreid onderzoek onder leiding van het OM bleek er sprake te zijn van een misdrijf. In de woning waar het kindje werd aangetroffen is een uitgebreid forensisch onderzoek gedaan en vandaag werd bekend dat de vader van de baby is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood.

Woorden schieten hier tekort …

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Vader van overleden baby aangehouden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties