HNDB TV … Het WK voetbal op het Vinkenplein

HNDB TV bezocht afgelopen vrijdag het veel besproken, maar bovenal gezelligste plein van Almelo: Het Vinkenpleintje. Reporter Gerco en cameraman André maakten voor u een uitgebreide videoreportage voorafgaand aan de wedstrijd Spanje – Nederland met exclusieve interviews met burgemeester Bennie en andere bewoners. Bekijk het filmpje hieronder en verdere woorden zijn overbodig.

Dikke hulde! Burgemeester Bennie en overige bewoners , enorm bedankt voor jullie gastvrijheid! Bij lees verder ziet u een fotoreportage.

Helaas werkt het geluid niet goed op sommige mobiele telefoons. Bekijk het filmpje daarom op je PC of Tablet.

Enkele foto’s van het Vinkenplein in oranje sferen

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “HNDB TV … Het WK voetbal op het Vinkenplein”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares