Halvegaren vergiftigen vissen met terpentine

En weer een bericht uit de categorie “daar gaan mijn handen van jeuken”. Zo lezen we bij onze collega’s van de TCT dat onverlaten in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 juni een fles terpentine hebben geleegd in de vijver van de 15-jarige Owen. Met als gevolg dat alle vissen het hoekje om zijn. Typisch weer zo’n actie waarvan je hoopt dat de daders via de sociale media worden gevonden en vervolgens een fijn pak op hun donder krijgen. De vijver in de voortuin is/was de grote hobby van Owen die op zaterdag de eerste dode vis ontdekte en in de goot een lege fles terpentine vond. Dan is 1 en 1 al heel snel 2. De rest van de collectie trok dezelfde dag nog naar de eeuwige vijvervelden. Mocht iemand nog wat guppie’s/koi’s/dolfijnen over hebben dan weet u nu waar u er iemand blij mee kan maken.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Halvegaren vergiftigen vissen met terpentine”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares