De Almelose Ruiterdagen gaan weer beginnen

Dit weekend beginnen de Almelose Ruiterdagen weer op het terrein van De Bosrand. Met jaarlijks 30.000 – 40.000 bezoekers is het een evenement van formaat. Dit jaar zal er worden gestreden om de 48e grote prijs van Almelo. In totaal hebben zich 11.000 starts ingeschreven voor het evenement dat natuurlijk ook dit jaar weer een groots Ruiterbal organiseert. Een kort overzicht van de activiteiten: 14 juni Playbackshow + DJ, 15 juni Pony Trail Jumping Almelo, 17 juni springen 1.40m, 20 juni Ruiterbal met showband Back 4 More, 21 juni Grote Prijs van Almelo en 22 juni Bolk Trail Jumping Almelo. Genoeg te doen en dus altijd wel een reden om eens te gaan kijken. Meer informatie is te vinden via www.almelose-ruiterdagen.nl.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “De Almelose Ruiterdagen gaan weer beginnen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares