Braderie Sluitersveld 2014

Afgelopen vrijdag stond in de wijk Sluitersveld weer de jaarlijkse braderie op het programma met zoals altijd tal van activiteiten, entertainment en ander vertier. Zo kon men bij poelier Ten Velde bijvoorbeeld meedoen aan de traditionele kippenpoot-eet-wedstrijd. Daarnaast stond de Ootmarsumsestraat vol met marktkramen, traden artiesten op en was er van alles te doen voor de kinderen. Onze Maksteiner (toevallig een echte Veldboer) nam zijn camera ter hand en schoot het volgende verslag bij elkaar. De foto’s zijn zoals altijd te zien bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Braderie Sluitersveld 2014”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares