BiancoNero 7×7 toernooi in het Polman Stadion

Op de zonnige zondag van gisteren was er naast de demonstratie nog meer te doen in Almelo. Zo werd in het Polman Stadion het BiancoNero 7 tegen 7 toernooi gehouden. Diverse teams van supporters namen het tegen elkaar op in het eigen stadion en stonden nu eens op het veld in plaats van er omheen. Onder het genot van wat te eten, een stukje muziek en natuurlijk ruimschoots te drinken maakten de aanwezigen er wederom een fraai toernooi van. Team SO LONG ging er met de toernooiwinst vandoor door in de finale met penalty’s te winnen. Zowel Maksteiner als Suus gingen even kijken in het Polman Stadion en schoten de volgende foto’s bij elkaar.

Foto’s Maksteiner

Foto’s Suus

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “BiancoNero 7×7 toernooi in het Polman Stadion”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares