Betonboten race in het Schelfhorstpark

Afgelopen weekend werden in de vijver van het Schelfhorstpark zogeheten betonboten races gehouden. Diverse teams van universiteiten strijden met hun betonnen kano om de eer. De Universiteit Twente ging er in alle afstanden voor zowel dames als heren met de volledige winst vandoor. Niet zo gek aangezien ze in een eerdere race in Duitsland ook al 120 teams achter zich lieten. Het opmerkelijke was trouwens dat de gemeente pas echt op het allerlaatste moment een vergunning verleende voor het evenement. Pas op 23 mei kwam er groen licht voor het evenement dat een week later al gepland stond. Dat moet toch beter kunnen in Almelo. Hoe dan ook, Maksteiner ging kijken in het Schelfhorstpark en schoot de volgende foto’s bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Betonboten race in het Schelfhorstpark”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares