Almelose ruiterdagen: de trials op zondag

Afgelopen week stond de manege de Bosrand weer bol van de activiteiten op hippisch gebied tijdens de Almelose Ruiterdagen. De 49e editie dus volgend jaar nog groter feest dan gewoonlijk. Dan zijn we overigens als HNDB ook meer aanwezig bijvoorbeeld tijdens het ruiterbal. Dit jaar beperkten we ons tot de zondag tijdens de trials. Suus stapte op de scooter en trok richting de manege om daar het gebeuren op de gevoelige plaat vast te leggen. De fotoreportage is uiteraard te vinden bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Almelose ruiterdagen: de trials op zondag”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares