Vrouw uit Vriezenveen vermist!

Onze buren in Vriezenveen zijn massaal op zoek naar Cynthia Beuving, een 32-jarige vrouw uit Vriezenveen, die sinds donderdag wordt vermist. Bij de zoektocht op verschillende plekken in de gemeente Twenterand is een boot van de brandweer en een helikopter van de politie al eerder ingezet, maar helaas zonder resultaat. Kennissen zijn nu bezig op zelf een zoekactie op touw te zetten.

De vrouw is ongeveer 1 meter 65 lang en heeft een mager postuur. Ze heeft geelgroen, halflang haar en piercings in haar neus en onderlip. Ze heeft een tatoeage op de buik en op de rechter bovenarm en ze loopt mank.De veldwachters vragen mensen die haar hebben gezien zich te melden.

Neem contact op met de veldwachters via telefoonnummer 0800-6070 als u haar heeft gezien of meer weet over haar huidige verblijfplaats.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Vrouw uit Vriezenveen vermist!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares