Verberg ze niet langer; Hooters zijn Hot!

Op 9 april schreven wij al op onze website, dat wij er niet van overtuigd waren dat de vrouwen in Overijssel over de kleinste boops beschikten van Nederland. Na een paar dagen tietenweer, waar vele prammen los in de wei liepen, weten we nu zeker dat dit in Almelo in ieder geval niet het geval is. Op de terrassen, zwembaden, enzovoort, moet je gewoon uitkijken dat je niet met je oververhitte kop tussen een paar enorme jetsers beland.

Als er nog vrouwen zijn die hun bos hout proberen in te binden met te strakke tietenhouders, dan hebben wij nieuws voor u! Verberg ze niet langer! Hooters zijn HOT. Zo meldt de Britse editie van Voque, dat de modewereld eigenlijk wel klaar is met de jongensachtige modellen met platte spiegeleieren. Modellen hoeven er niet meer allemaal hetzelfde uit te zien, diversiteit is belangrijk geworden. Ontwerpers passen zich steeds meer aan, aan vrouwen met een vrouwelijk figuur. Gisele Bündchen, ook wel bekend als The Boobs From Brasil, is niet voor niets het populairste model ter wereld. Volgens het modetijdschrift is de comeback van borsten begonnen met de enorme populariteit van Victoria’s Secret. Het lingeriemerk groeide uit tot een cultureel fenomeen, mede dankzij de slimme marketing van de modellen als ‘Angels’. Modellen met grotere borsten, dan de tot dan toe doorsnee modellen, zoals Adriana Lima, Doutzen Kroes en Miranda Kerr, werden daardoor wereldberoemd.

Waar wachten we dan nog op, schoonheden uit Almelo! Ga er gewoon mee pronken, prammen zijn hot! Als zelfs een catwalk zonder een geweldig paar tieten niet meer populair is, dan moeten we hier gebruik van maken. Push up die handel en laat zien dat u werkelijk meegaat met de modetrend. Laat Almelo uitpuilen! Dit onder het motto; “Het oog wil ook wat”

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Verberg ze niet langer; Hooters zijn Hot!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties