Veldwachters Almelo slaan internetboeven in de boeien!

Vanmorgen, 26 mei hebben de veldwachters naar aanleiding van een (landelijk) onderzoek een grote zaak, zoals wij dit inschatten, aan het lampie gebracht. In onze mooie stad heeft men zes mannen en twee vrouwen met leeftijden tussen de 18-42 jaar uit hun hut gesleurd en ter bedde gelegd in het boevencomplex Borne.

De acht internetrollers werden opgepakt nadat zij verdacht werden van oplichting via Marktplaats. Tegen deze “betalen en niet leveren” boefjes werden maar liefst 200 aangiftes gedaan. Ondanks dat deze groep zich in wisselende samenstelling bezig hield met deze internetverkoop oplichting werden zij toch geflitst door de veldwachters. Vanzelfsprekend kom je met deze digitale oplichting niet meer weg. Het blijkt slechts een kwestie van tijd voordat de IP-adressen van dit soort domme ganzen getraceerd worden. De veldwachters sluiten niet uit dat er nog meer mensen uit hun hangmat worden geschept. Om welke wel betaalde, maar niet geleverde, handel het ging is op dit moment nog niet duidelijk.

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Veldwachters Almelo slaan internetboeven in de boeien!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties