Update: Stoffelijk overschot in vijver Vriezenveen

Vanmorgen hebben duikers het lichaam van een overleden vrouw aangetroffen in een vijver aan de Garvesingel in Vriezenveen. De identiteit van de vrouw is nog niet bekend gemaakt, maar gevreesd wordt dat het gaat om de 32 jarige Cynthia Beuving uit Vriezenveen die sinds vorige week donderdag wordt vermist. We plaatsen al eerder een oproep.

Uitgebreide zoekacties om haar te vinden hebben niets opgeleverd en vandaag staat een flyer actie op het programma in Zwolle, omdat ze daar voor het laatst is gezien.

Update: inmiddels is bevestigd dat het stoffelijk overschot daadwerkelijk dat van Cynthia Beuving is. Uit onderzoek is gebleken dat haar dood niet is veroorzaakt door een misdrijf.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Update: Stoffelijk overschot in vijver Vriezenveen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares