Remko Pasveer naar PSV

PSV heeft er komend seizoen een uitstekende keeper bij. Een lichtpuntje voor de club uit Eindhoven na een carnavalsseizoen. Op dit moment is het erg onrustig bij de club van Guus & Guus, maar na het aanstellen van de nieuwe keeper kunnen ze weer rustig slapen in Eindhoven. Dinsdagavond, tijdens een voetbalgala van De Tubantia in Enschede, heeft Remko Pasveer bevestigt dat hij zo goed als rond is met PSV. “In hoofdlijnen zijn we eruit”, aldus Remko. Ze zijn al enige tijd in gesprek en hij zal Tyton gaan vervangen bij de club uit Eindoven. Gefulsteerd!

Op woensdag 21 mei a.s. zwaaien we ook Kwame Quansah uit in Het Polmanstadion. Piecke, Ricky van den Bergh, Birger Maertens, Tim Gilissen, Marnix Smit, Willie Overtoom, Lerin Duarte, Everton Ramos da Silva, Antoine van der Linden en Robbert Schilder zullen van de partij zijn in een wedstrijd van twee keer 35 minuten.

De wedstrijd begint om 19.00 uur en de toegang is gratis.

 

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Remko Pasveer naar PSV”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties