Oproep aan alle Heracles supporters!

Aanstaande woensdag is de afscheidswedstrijd met de selecties van de teams Quansah en Pasveer. De wedstrijd zelf begint om 19:00. Om echter al voor de wedstrijd voor een typisch bij onze laagdrempelige club passende sfeer te kunnen zorgen, roepen we alle Heracles supporters op om rond kwart  voor zes te verzamelen op de parkeerplaats voor het Polmanstadion.  Daar zal een stijlvol eerbetoon plaatsvinden voor zowel de vertrekkende spelers als ook voor alle vroegere clubiconen die speciaal aanwezig zijn. De actie is een gezamenlijk initiatief georganiseerd door een afvaardiging van de fanatieke aanhang  mede mogelijk gemaakt door supportersvereniging Hart voor Heracles en wordt ondersteund door de BVO Heracles Almelo.

Dus aanstaande woensdag 21 mei 2014 om kwart voor zes op de parkeerplaats bij het Polmanstadion: zorg dat je erbij bent voor een passend eerbetoon!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Oproep aan alle Heracles supporters!”

  1. McAber schreef:

    Waarom niet na de wedstrijd??? Ik moet gewoon werken en 19:00 uur wordt al krapjes…….

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares