Ontvoering in Almelo?

Dit vroeg een Almelose vrouw zich misschien wel terecht af. Afgelopen vrijdag, 9 mei, omstreeks 17:20 uur zag de geschrokken vrouw aan de Tsjaikowskystraat vanuit een scheef geparkeerde “boevenauto”een paar gemaskerde mannen stappen. Deze gevaarlijke uitziende criminelen liepen al schreeuwend richting een woning. Vanaf dat punt was de Almelose vrouw het spoor bijster. Zij belde het alarmnummer van de veldwachters, die met meerdere paard en wagens uitrukten. Na enig speurwerk van deze bleek dat het simpelweg om een vrijgezellenfeest stunt ging. De nog (voor even)vrijgezelle Almelose onderdaan werd namelijk door zijn vrienden ontvoerd. Het losgeld laat zich raden; 15 meter koele gouden rakkers, een dame van lichte zeden, en wanneer hier aan voldaan is, mag hij de bruid kussen. De aanwezige veldwachters verzochten de vrienden van de aanstaande bruidegom in vervolg een andere ludieke wijze te verzinnen.

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Ontvoering in Almelo?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties