Mishandeling c1000 schelfhorst

Het programma “Onder de Loep” van RTV Oost zendt vanavond een filmpje uit waarop een man te zien is die bij de C1000 aan de Binnenhof in de wijk Schelfhorst Almelo een medewerkster heeft mishandeld. De veldwachters hebben de dader van deze laffe actie helaas nog niet kunnen aanhouden. Hij is goed te zien op de videobeelden. De medewerkers spraken deze gladjakker aan, omdat hij deodorant onder zijn jas stopte waarop de man agressief werd en de medewerkster hard in het gezicht sloeg. Herkent u deze man? Neem contact op met de veldwachters; anoniem mag natuurlijk ook: 0800-6070

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Mishandeling c1000 schelfhorst”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties