Update: Indrukwekkend afscheid van vertrekkende Heraclieden

Het Polman Stadion zat gisteren bomvol met publiek dat op de afscheidswedstrijd voor de vertrekkende spelers was afgekomen. In twee teams (TeamKwame en TeamRemko) streden tal van oud-Heraclieden en prominenten tegen elkaar. TeamKwame ging er met de 7-1 winst vandoor maar dat was natuurlijk bijzaak. Voorafgaand aan de wedstrijd liepen de spelers en prominenten door een haag van supporters en fakkels. Een indrukwekkend eerbetoon aan een rits indrukwekkende Heraclieden. Zowel Kwame als Remko kregen een publiekswissel waarbij weer vele fakkels de sfeer in het stadion verhoogden. In de rust van de wedstrijd was er ook nog een uniek Heracles-moment. De aanwezige kinderen mochten op het veld voetballen. Na de wedstrijd werd op het veld, in de businessclub en de supportershomes nog afscheid genomen van de vertrekkende spelers en werden helden uit het verleden in het zonnetje gezet. Eigenlijk kun we de avond maar in 2 woorden samenvatten: Heracles waardig. Het was een fantastische avond.

Bij lees verder 346 foto’s van Suus. De foto’s van Gerrit en zijn tweelingbroer Johan worden in een latere update nog aan dit item toegevoegd. Bakkie pleur erbij en geniet nog even na van deze geweldige avond.

Update: ook de foto’s van Maksteiner zijn inmiddels aan het item toegevoegd. Ook deze reportage is te vinden bij lees verder.

Foto’s Maksteiner

Foto’s Suus

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Update: Indrukwekkend afscheid van vertrekkende Heraclieden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties