Ilse rulez!

Eén ding is zeker! Volgend jaar sturen we een vrouw met een snor naar het songfestival. Tante Es is beschikbaar! Maar wat heeft Ilse het goed gedaan dames en heren. Onnie da! De hele wereld weet nu waar Almelo ligt en hoe omeunig leuk en mooi het hier is. Toch blijft het erg bijzonder dat er 5 miljoen Nederlanders de hele avond naar deze relherrie hebben zitten kijken. Ilse heeft met haar tweede plek een flinke sneer uitgedeeld aan royaltykwal Kwalbert Verlinde die het liedje kansloos vond en nu zijn barkruk aan het opvreten is. En dan die hypocriete twitterende BN-ers die nu allemaal roepen dat ons liedje altijd al keigoed was voordat ze het überhaupt hadden gehoord.

De veelbesproken Oostenrijkse mevrouw met baard en piemel heeft in ieder geval een fijne moederdag. Laten we het maar houden op een politieke overwinning voor een goed doel. Als de rest van de liedjes niet vals gezongen zouden worden waren ze nog niet om aan te horen. En ze zijn nog altijd als ringtone te gebruiken, want die kun je meteen uitzetten.

Het nummer Calm after the Storm werd door de aanwezige journalisten nog wel even bekroond met de Marcel Benzencon Award voor het beste liedje en de beste podiumact. Terecht! En wilt u nog wat internationale reacties bekijken op de FB pagina van deze toppers? Klik dan hier.

Maar goed, de campingliedjes wedstrijd zit erop en we gaan weer over tot de orde van de dag. Niemand had vooraf gerekend op een tweede plek, dus hulde aan Ilse en Waylon! Gewoon kats kick’n!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Ilse rulez!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties