HNDB tegen pesten … Help ons!

Enkele weken geleden hebben we aangegeven dat HNDB zich gaat bemoeien tegen het pesten op scholen, instellingen en bedrijven. Nee, we gaan niet een tweede Johnny de Mol uithangen. En nee, we willen met onze grote bek ook niet de wereld in één keer verbeteren. Ook zijn we niet op zoek naar sensatieverhalen. Wat we wel willen is het onderwerp  structureel bij onze lezers en volgers onder de aandacht brengen en dat we ouders, kinderen en ieder ander ervan bewust maken dat pesten anno 2014 niet mag en niet kan!

HNDB gaat o.a. waargebeurde verhalen publiceren van mensen die worden gepest of gepest zijn, hetzij met naam en toenaam, hetzij anoniem. Deze verhalen worden later in boekvorm uitgegeven en aangeboden aan scholen, instellingen en bedrijven. Vanavond plaatsen we het eerste verhaal, een voorval bij een winkel in Almelo, dat door een oplettende lerares van een Almelose basisschool eerder vandaag werd waargenomen.

Verder gaan we samenwerken met een stichting die door Karin de Wals (Twente tegen pesten) is opgericht naar aanleiding van de zelfmoord van Tim Ribberink en de hartverscheurende afscheidsbrief die deze wanhopige jongen achterliet. Heracles Almelo heeft ook haar medewerking toegezegd en Peter Reekers zal ons steunen in onze activiteiten, waarvoor dikke hulde!

OPROEP:
Heeft u een ervaring met pesten gehad of wordt u, dan wel uw kind, gepest en wilt u uw verhaal doen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Uiteraard zullen wij uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig behandelen en niet aan derden verstrekken. Een verhaal wordt pas geplaatst na overleg met de inzender.

Contactpersoon:
André Tuller
Tel: 06 51 64 49 45
Mail: andre@hndb.nl

Laten we samen proberen om het pesten zoveel mogelijk de kop in te drukken en draag uw steentje bij door ermee naar buiten te komen! Alleen dan kunnen we er samen iets aan doen.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “HNDB tegen pesten … Help ons!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares