Het Almeloos feestje: Voetbal, babes en feest!

Op zaterdag 5 juli a.s. speelt Heracles Almelo de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een selectie spelers die in de competitie uitkomen voor de 9 Almelose amateurclubs. Ook wel het Almeloos feestje genaamd. Zij worden dit jaar getraind door Jerry Arjaans van sv Almelo en Jan Exel van LAP. Café Barbiertje in Almelo heeft inmiddels een bestelling de deur uitgedaan voor een nieuwe karaoke microfoon voor scheidsrechter Roelof Luinge die er zaterdagavond na de wedstrijd vast nog even komt zingen.

De eerste oefenwedstrijd
Vandaag werd het wedstrijdcontract getekend tussen de BVO en de amateurs, want de BVO wil er natuurlijk wel een paar knaken voor vangen. Op het complex van avc Heracles aan de Bornsestraat wordt de wedstrijd afgewerkt. “Het is een lustrumjaar voor ons en dat betekent extra feest met veel muziek en een topartiest in een grote tent die niet alleen toegankelijk is voor sponsoren, maar voor iedereen”, aldus organisator Edwin Groenendal.

Handig om te weten is dat er ook dit jaar een hele kudde Bavaria chicks wordt losgelaten aan de Bornsestraat en u dus een uitstekend alibi heeft om wat later thuis te komen.

Groenendal: “Het afgelopen jaar hebben we 2500 bezoekers mogen verwelkomen en we merken dat het elk jaar meer wordt. We tillen het evenement naar een steeds hoger nivo. Mede door de inspanning van vele vrijwilligers staat de organisatie als een huis”. Binnenkort maakt de organisatie meer bekend over de kaartverkoop en aan welk goede doel zij een deel van de opbrengst zullen doneren.

Open dag Heracles
“Omdat we in mei al beginnen met de verbouw van het stadion is er dit jaar geen officiële open dag. Een aantal elementen uit de open dag zullen we op 5 juli meenemen naar het Almeloos feestje”, aldus Heracles baas Nico Jan Hoogma. Er wordt o.a. een clinic verzorgd, nieuwe spelers worden gepresenteerd en handtekeningen van spelers kunnen worden gescoord door het publiek. Het exacte programma van deze dag wordt binnenkort bekend gemaakt.

Website
Houdt u vooral de website van het Almeloos feestje in de gaten voor het laatste nieuws: www.almeloosfeestje.nl

Plaatjesmaker Suus was er vandaag bij en schoot een paar foto’s die u ziet bij lees verder.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Het Almeloos feestje: Voetbal, babes en feest!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares