Flinke brand op De Hop in Almelo

Fotograaf Suus en uw redacteur werden zaterdagavond omstreeks 23.15 uur uit de stoel geblazen door loeiende sirenes op De Windmolenbroek. Paniek? Ja! Een snelle check op Twitter bevestigde dat het ging om een woningbrand aan De Hop, dus besloten we om even in de pyjama polshoogte te nemen. Een brandweerauto gevuld met spuitgasten en 2 auto’s met veldwachters waren inmiddels ter plaatse maar moesten wel even flink zoeken om welke woning het precies ging. Nog even de melding goed checken en ja hoor … gevonden!

Het bleek om een vuurkorf van 20 bij 40 centimeter te gaan die achter een woning stond te fikken met rondom een aantal gezellige mensen die van een potje bier en een blokje kaas genoten van hun welverdiende weekend. De bewoners bleken totaal verbouwereerd door het bezoek van de hoge heren op deze zomerse zaterdagavond.

Waar de melding precies vandaan kwam weten we niet, maar het was wel gezellig op straat getuigde de foto. Tip voor de veldwachters: Ga boeven vangen heren!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Flinke brand op De Hop in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties