ex-Heraclied Leon van Dijk gaat naar The Voice of Holland

vandijkvoice

Een opmerkelijk moment gisteren tijdens het officiële afscheid van alle vertrekkende spelers van Heracles Almelo. Leon van Dijk werd naar voren geroepen maar werd daar niet gelauwerd met een gepaste toespraak maar trof op de middenstip zanger/musicalfiguur Jamai aan. Die verraste Leon met het nieuws dat hij is geselecteerd voor de Blind Auditions van de volgende editie van The Voice of Holland. Van Dijk beschikt kennelijk over een gouden keeltje en mag zijn talenten komen tonen in de studio. Wij wensen de ex-Heraclied ontzettend veel succes tijdens de auditie.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “ex-Heraclied Leon van Dijk gaat naar The Voice of Holland”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares