Advertorial: Hulde, kapotte perstelefoon HNDB gemaakt!

mijntel
Bijna iedereen heeft het wel meegemaakt dat zijn of haar telefoon kapot is gegaan. Even te hard juichen ( of balen ) bij Heracles en het scherm van je telefoon is kapot. HNDB heeft het toch net even iets anders gedaan. De perstelefoon was erg vies en heeft het programma ‘fijne was’ in de wasmachine meegedraaid. De uitkomst: de telefoon rook in ieder geval fris. Verder deed de telefoon helemaal niks.

2 maand in een bak met rijst later, kwamen wij in contact met MijnTelefoonRepareren.nl in Almelo. Eigenaar Nathan Oraile, geen onbekende van HNDB, kwam na een lange tijd weer een bak koffie doen en daar werd de weddenschap gemaakt. Nathan garandeerde dat hij de Iphone 4 weer tot leven zou wekken.

Een dag later ging de telefoon, de Iphone 4 met waterschade was gerepareerd! Vol bewondering hebben wij de gerepareerde telefoon mogen ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie in het reparatiecentrum aan de Twentepoort Oost 34 in Almelo, heeft Nathan uitgelegd wat hij allemaal met de perstelefoon heeft gedaan. Wij zagen vooral de passie die hij heeft voor het maken van smartphones. Zij geven zelfs 2 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

Wij willen daarom ook MijnTelefoonRepareren.nl bedanken voor de snelle en professionele service. Wij kunnen iedereen aanraden om kapotte telefoons te laten maken door het team van MijnTelefoonRepareren in Almelo

Een paar voordelen van je telefoon repareren in Almelo:
-haal & breng service ( in Almelo en omstreken )
-de meeste reparaties binnen een uur
-2 maanden garantie
-originele onderdelen
-alle merken
-onderdelen altijd op voorraad
-erkend door de verzekering

Bereken binnen 5 seconden uw reparatie kosten

MijnTelefoonRepareren.nl
Twentepoort Oost 34 (eerste verdieping)
7609RG Almelo
0546 -74 54 04
wilje@mijntelefoonrepareren.nl
www.mijntelefoonrepareren.nl

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Advertorial: Hulde, kapotte perstelefoon HNDB gemaakt!”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Mooi dat ie het weer doet. Maar alle merken?

    Kan bij opgave binnen 5 minuten alleen maar kiezen tussen Apple, samsung, en htc. Laat ik nu n ander minder populair merk hebben………

    • Nathan.. schreef:

      @huupiehupvakp: Alle populaire en minder populaire merken zijn te maken. In de lijst staan de meest voorkomende reparaties en het kan dan inderdaad voorkomen dat jouw merk er niet bij zit. Maar mocht je problemen hebben met je telefoon dan kan je altijd een berichtje sturen en dan kan ik je verder helpen.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares