Welkom op HNDB 3.0

Welkom op het nieuwe HNDB. Versie 3.0 noemen wij het. Leuk horen we u denken maar wat is er dan allemaal anders. HNDB gaat meer de balans zoeken in de berichtgeving. Ja, we blijven scherp. Ja, we blijven eigenzinnig en hebben nog steeds hart voor Almelo. Maar daarnaast gaan we ook op zoek naar de positieve en leuke dingen in Almelo. Hoe en wat zult u snel genoeg lezen en zien. Verder is zoals u ziet de vormgeving veranderd want bij een nieuwe richting hoort een nieuw jasje. Ook zijn er binnen de redactie wijzigingen doorgevoerd. Zo keren Makkie en niemand minder dan Gerco terug. En wie is die schone dame die we hier overal op de site zien? Dat is het nieuwe gezicht van HNDB: Eva. Samen met Buddy de Beagle zal zij ons boegbeeld voor de buitenwereld worden.

Voor onze nieuwe items zijn we tevens nog op zoek naar leuke en bijzondere verhalen in en om Almelo. Tips, opmerkingen en succeswensen zijn uiteraard welkom in de reacties, via Facebook of op info@hndb.nl. Rest ons niets anders dan u veel plezier te wensen op HNDB 3.0 en we zien u graag weer dagelijks terug!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Welkom op HNDB 3.0”

  1. beewee72 schreef:

    Strak werk Derk!
    Ziet er weer fris en fruitig uit, ook Eva!
    HNDB is weer startpagina waardig.
    Please do continue!!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties