Wel of niet je seizoenkaart nu verkopen?

De afgelopen dagen hebben we allemaal kunnen lezen dat veel seizoenkaarten van Heracles te koop worden aangeboden op marktplaats. Een trieste zaak of niet? Een handje vol seizoenkaarthouders hoopt een financiële klapper te maken  door ze aan AJAX fans te verkopen. En de bedragen liegen er niet om.

Ja, AJAX speelt op zondag 27 april in Het Polmanstadion de kampioenswedstrijd; ja, het voetbal van Heracles verdient dit seizoen geen schoonheidsprijs; ja, Jan de Jonge is geen Peter Bosz of Gertjan Verbeek, maar … met de beperkte middelen die we hebben in Almelo trappen we dit seizoen 36 punten bij elkaar en hebben we er nog eentje nodig om veilig te zijn!
Oh ja, Kwame Quansah (10 jaar bij Heracles!) en Remko Pasveer –  2 clubiconen die veel punten hebben gepakt – spelen hun laatste potje in Almelo. Verdienen zij geen waardig afscheid? Ga je dan je seizoenskaart verkopen?

OK, maar wat als je er 200 euries of meer voor kunt vangen? Strik eromheen en weg ermee? Eén keer met je bakkes voor het scherm van FOX Sports gaan zitten, meneer van Halst en FIFA1913 verslaggever Evert ten Napel op de koop toenemen. Is ook wat van te zeggen. We gaan het zien zondag 27 april om 14.30 uur. In Almelo is in ieder geval wel wat te doen!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

4 reacties op “Wel of niet je seizoenkaart nu verkopen?”

 1. reaguurder schreef:

  Ik weet niet wat een seizoenskaart kost, maar als je die er in een keer uit kan halen door hem door te verkopen zou ik het direct doen.

 2. huupiehupvakp schreef:

  Succes supporters. Dat bint! Nooit je jaarkaart verkopen. Als je door omstandigheden niet kunt (komt bijna niet voor) kan je kaart t.b.s. aan n ander. Maar nooit verkopen, zeker niet aan n tegenstander.

  • markoalmelo schreef:

   Tja als je het aankoop bedrag van een seizoenskaart kan terug verdienen waarom niet? Heeft niks te maken met wel of niet successupporter.

   Niet iedereen kan elk seizoen 200 euro op tafel leggen voor een seizoenskaart.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties