Sjonnie Hermans doet aangifte tegen Gerwin Kamphuis

De aangifte die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Burgermoeder Jon Hermans heeft aangifte gedaan tegen oud-raadslid Gerwin Kamphuis wegens het lekken uit een vertrouwelijk overleg. En welke staatsgeheimen werden aldaar besproken? Het toekennen van een erepenning aan moeder-overste Mieke Kuik. LKA en SP stemden als enige tegen dit besluit om voorafgaand aan de verkiezingen nog even snel een erepenning erdoor te drukken. Je kon namelijk op je klompen aanvoelen dat de collegepartijen klappen zouden krijgen bij de verkiezingen en gezien het gestuntel van Kuik met onder andere Soweco en Realworks zou de nieuwe raad nog wel eens kunnen beslissen geen penning uit te delen. En met die achterkamertjes politiek kon Kamphuis, geheel terecht, niet leven. Het OM is er nog niet uit of men ook daadwerkelijk tot vervolging zal overgaan. Het zal wel niet, de raad is inmiddels vernieuwd en Kuik is haar penning al aan het oppoetsen. Maar van de beloofde transparantie komt in Almelo nog maar bar weinig terecht. Een schone taak voor de nieuwe raad en het nieuw college. Maak je beloftes maar eens waar!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Sjonnie Hermans doet aangifte tegen Gerwin Kamphuis”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares