Palmpasen 2014

De 82e palmpaasoptocht wordt wederom georganiseerd door stichting Historische Kring Stad en Ambt Almelo. Afgelopen zondag trokken de kinderen met hun mooiste paasstokken door de stille binnenstad. De start was om 12.00 uur vanaf het bordes van het gemeentehuis, zoals altijd voorafgegaan door het gebulder van Renee Coupee en onder muzikale begeleiding van de Koninklijke Almelose Harmonie. Meedoen was gratis en ieder deelnemend kind kreeg een lekker- en gezond prijsje. Na de route door de Hagengracht, Grotestraat, De Galerij, Centrumplein, Hagenstraat, ging de weg terug naar het gemeentehuis, alwaar de prijzen werden uitgereikt. Burgemeester mevrouw J. Hermans was aan het uitslapen, dus mocht Loco-Burgemeesteres Mieke Kuik de prijzen uitdelen.

De volgende kids vielen in de prijzen;

Categorie Gagel
1. Siemon Oude Wesselink
2. Emily Sonnenberg
3. Jaimy Kroon.

Categorie buxus
1. Sanne en Michelle Rotman en Zoë Lohr
2. Wouter Hulsbergen
3. Syben en NienkeTalsma en Tijmen Brummelhuis.

Vrije categorie
1. Macun en Stanislav uit Polen
2. Stijn, Twan en Milo Kuiper
3. Luca Niemeijer.

Suus liep met haar dochter mee in de optocht en schoot tussendoor wat foto’s, dus mocht Jelle ook met zijn camera op pad. De foto’s zijn te vinden bij lees verder.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Palmpasen 2014”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares