Koningsspelen 2014

Vandaag werden ze alweer voor de tweede keer gehouden: de Koningsspelen. Een soort sportdag voor kinderen maar dan met een vleugje oranje. Ze zijn bedoeld om de jeugd van tegenwoordig te laten zien hoe leuk en gezond bewegen kan zijn. Niet dat wij daar iets vanaf weten maar dat geheel terzijde. Hoe dan ook, vandaag trok een bonte stoet kinderen richting het Polman Stadion om de iPad en Playstation een dagje links te laten liggen. Er werd gesport en gedanst dat het een lieve lust is. Lui volk zoals wij beginnen halverwege de fotoreportage al te gapen. En dus trok de sportiefste uit ons gezelschap naar het stadion om het hele gebeuren op de gevoelige plaat vast te leggen.

Drie kilo lichter en een geheugenkaart vol video en foto’s rijker kwam hij al hijgend aan bij het redactielokaal. Het resultaat is zoals altijd te zien bij lees verder. Daar zijn tevens enkele foto’s aangeleverd door de pappe van Suus.

Foto’s pappe van Suus

Foto’s Maksteiner

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Koningsspelen 2014”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties