Koningsdag 2014

Hij zit erop: de allereerste Koningsdag. In Almelo werd het centrum gevuld met de traditionele rommelmarkt en was het vooral op de terrassen bijzonder druk. Op de Koornmarkt gaven de Heeren van Almelo een optreden terwijl op het Amaliaplein onze eigen Andre achter ‘the wheels of steel’ stond. In de Oranjestraat moesten de politie nog even een ondernemer op de vingers tikken die zonder pardon de brandkraan richtte op een kraam voor zijn winkel. Maar dankzij de tussenkomst en het fraaie weer droogte iedereen als snel weer op. Maksteiner trok in alle vroegte richting het centrum. Hij vertrok later nog richting Almere voor een Reggae feest dus u moet het doen met een reportage van een deel van de dag. Maar Makkie zou Makkie niet zijn als hij niet alsnog met een baklading foto’s op de proppen kwam. Ze zijn allemaal te vinden bij lees verder.

Suus was tijdens Kingsdag ook op in het centrum te vinden en zo hebben we toch een geheel beeld van deze oranje feestdag. Zij was bijvoorbeeld een groot deel van de dag op het Amaliaplein te vinden waar de terrassen bomvol zaten en het gerstenat rijkelijk vloeide. Ook haar reportage is uiteraard te vinden bij lees verder.

Foto’s Maksteiner

Foto’s Suus

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Koningsdag 2014”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties