Koning, keizer admiraal … dronken worden we allemaal!

Yo Willy! Nog 2 nachtjes slapen en dan vieren we je verjaardag man! De eerste koningsdag sinds mensenheugenis en dat wordt me effe gezellig. Almelo schudt flink aan de boom dit jaar. Wij hebben niet voor niets 2 fotografen gemobiliseerd om alles goed vast te leggen. Suus en Maksteiner zijn de hele dag in touw om u op de gevoelige plaat te knallen, dus zing, lach en zwaai en bekijk de foto’s zondag hier op HNDB 3.0. Bovendien zijn de winkels – voor zover die er nog zijn – de hele dag open.

Themapleinen
Er is een Kinderplein op de Koornmarkt met gezellige kinderactiviteiten, het Sportplein in de parkeerkuil bij het nieuwe Stadhuis met diverse sportdemonstraties en het Muziekplein bij de Jachthaven met o.a. optredens van Shantykoor de Oostvaarders, het schipperskoor van het KNMC en bands van studenten van de opleiding Artiest van het ROC van Twente. Een Scoutingplein bij de fontein aan de Kerkstraat die presentaties houden van de gezamenlijke Almelose Scoutinggroepen. Het Willy feest begint ’s morgens om 09.00 uur het gaat door tot in de avond. Op het Amaliaplein zijn de kroegen open en kun je heerlijk op het terras zitten.

Oranjemarkt
Vroeger de vrijmarkt en nu omgedoopt tot Oranjemarkt met bijna 500 kramen in de binnenstad van Almelo. Van de Haven Noord Zijde tot aan de Houtstek bij de Jachthaven Centrum Almelo en ook in het centrum van de Oranjestraat tot in de Grotestraat Zuid staat het vol met leuke kraampjes.

De motorbootclub
De Koninklijke Nederlandse Motorboot Club (KNMC) zal het vaarseizoen 2014 openen in Almelo en dat betekent dat er ruim 100 dikke vette patserboten in de Centrumjachthaven zullen liggen.

We gaan u zien!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Koning, keizer admiraal … dronken worden we allemaal!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares