Jan Smit helpt 6-jarige Tim uit Almelo in de liefde

Gaat u maar eens rustig zitten voor het feelgood item van de week. Jan Smit, de zanger en niet de voorzitter, speelde afgelopen maandag in het Theaterhotel. Tijdens de voorstelling kwam de 6-jarige Tim uit Almelo naar de zanger om hem twee tekeningen aan te bieden. Schattig, maar het wordt nog schattiger. Tim’s favoriete nummer bleek Cupido te zijn en dus zongen ze samen een stuk van het liedje. Heel schattig, maar wacht het wordt nog schattiger. Op de vraag van Jan of Tim al verkering had antwoordde de kleine knul dat hij wel graag verkering zou willen met Joëlle. En dus werd er een video opgenomen door Jan waarin het zich richtte tot Joëlle om voor Tim verkering te regelen. En passant beloofde de zanger om te komen zingen mochten de twee ooit in het huwelijksbootje stappen. Nog niet gesmolten? Bekijk daar onderstaande video van RTV Oost waarin het hele tafereel te zien is.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Jan Smit helpt 6-jarige Tim uit Almelo in de liefde”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties