Heren opgelet: Een grote piemel scoort beter!

“Het gaat er niet om hoe groot hij is, maar wat je er mee doet”. Aha interessant, maar is dat zo? Piemelwetenschapper Hermen Visser (Noorderlicht) heeft onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat de grootte er wel degelijk toe doet. Na het item over een borstenonderzoek vorige week vonden we het nodig om ook even het mannelijke sierraad aan de kaak te stellen. En we hebben nieuws heren! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen mannen met een grote homp vlees tussen de knieën veel aantrekkelijker vinden. De meest gewilde is 13 cm terwijl de minst interessante 5 cm is. Dit alles gemeten in relaxte toestand. Verder onderstreept het onderzoek dat het de vrouwen niet alleen om een grote dikke kneiter gaat, maar dat ze deze wel het liefst in combinatie zien met brede schouders en een lang lichaam.

HNDB onderzoek:
Gezien het bovenstaande willen we het onderzoek graag aanvullen met regionale informatie … oftewel hoe staan de kerels er nu precies voor in Almelo?

Dus … heren trek je broek uit, pak effe een meetlat(je) en een camera erbij en stuur je foto naar onze deskundige op dit gebied: suus@hndb.nl! En uiteraard zullen we uw mail weer vertrouwelijk behandelen en niet aan derden verstrekken. Alvast dank voor uw medewerking!

PS: De langste piemel ter wereld (24 cm!) hangt bij de Amerikaan Jonah Falcon tussen de knieën.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Heren opgelet: Een grote piemel scoort beter!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares