Heracles – Go Ahead Eagles (1-2)

Hoeveel woorden moeten en willen we vuil maken aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Feit is dat Heracles dramatisch speelde en wederom thuis niet wist te winnen. En dat tegen debutant Go Ahead Eagles die op vrijwel alle fronten de thuisploeg aftroefde. Je mist de passie en de strijd die er eerder wel was. Je mist de vonk die vanaf het veld overslaat naar de tribunes waardoor het Polman Stadion voorheen veranderde in een kolkende massa waar menig tegenstander toch van onder de indruk raakte. Je mist op alle fronten de beleving, het heilige vuur. De drang om, wat er ook gebeurd, iedere seconde voor iedere meter te vechten. Je ziet het aan de hele vroege bekendmakingen van spelers dat ze elders hun heil gaan zoeken. Toe zijn aan een stap hoger maar onder tussen met Heracles de kwaliteit van de laatste jaren niet kunnen halen. Het seizoen zit er bijna op en dat is misschien maar goed ook. Met een beetje mazzel ontloopt men de nacompetitie en kan er meteen gesleuteld worden aan de staf en selectie voor het volgende seizoen. Want dat er een aantal zaken verandert moeten worden is wel duidelijk. Een zekere Gerben zei het op de website HAFC.nl heel treffend. Die woorden willen we u niet onthouden.

Suus was natuurlijk weer in het stadion aanwezig om de supporters op de gevoelige plaat vast te leggen. Haar verslag is zoals altijd te vinden bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – Go Ahead Eagles (1-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties