Heracles – Feyenoord (1-2)

Heracles heeft in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord geen punten weten te behalen. En hoe logisch dat klinkt, zo logisch was het helemaal niet. Heracles speelde goed en was bijna de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Menig Rotterdammer zat de tweede helft met samengeknepen billen te kijken aangezien de gelijkmaker in de lucht hing. De wedstrijd begon goed voor de Heraclieden die na een kwartier spelen op voorsprong kwamen door een doelpunt van Bel Hasani. Maar nog voor de thee ging het mis. Door twee treffers van Feyenoord keken de mannen van Jan de Jonge tegen een achterstand aan. De zo gezochte gelijkmaker viel helaas niet maar de zwart-witten hoeven zich nergens voor te schamen. Alleen het benutten van de vele kansen had een stuk beter gekund. Minder fraai was het feit dat Simon Cziommer na 2x geel te hebben geïncasseerd het veld diende te verlaten en dus aankomend weekend niet van de partij zal zijn tegen Go Ahead Eagles. Een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent.

Suus was natuurlijk in het zomerse Polman Stadion aanwezig en schoot het volgende verslag bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – Feyenoord (1-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties