Heracles – Ajax (1-1)

Nou, dat hebben we gehad. De laatste en meteen meest besproken thuiswedstrijd van het seizoen. Al de hele week bliezen de media de wedstrijd op alsof  er een catastrofe van formaat stond te gebeuren in Almelo. Het tegenovergestelde was het geval. Heracles en Ajax hadden duidelijk vooraf besloten het op een akkoordje te gooien en de wedstrijd eindigde dan ook in en salonremise. Ajacied Veltman geeft overigens gewoon ruiterlijk toe dat men het op een akkoordje had gegooid. En zo was iedereen na 90 minuten voetballen blij. Ajax met het kampioenschap, Heracles met lijfsbehoud in de Eredivisie en de gemeente, KNVB en justitie met de ordentelijk verlopen middag in het Polman Stadion. 8500 toeschouwers keken 90 minuten naar een toneelstuk en na afloop was Heracles veilig en Ajax kampioen. Rest alleen nog de uitwedstrijd in en tegen Groningen en dan zit het negende seizoen Eredivisie erop. Een seizoen doorspekt van billen knijpen en mopperen. Kwame Quansah krijgt nog een afscheidswedstrijd en daarna maken we ons weer op voor het volgende seizoen. We zijn weer bijzonder benieuwd naar de transfers. Oh, en Jan Smit: als niemand met een paraplu in het stadion mag lopen dan betekent dat ook echt niemand…

Zowel Suus als Makkie waren met een camera aanwezig in het Polman Stadion. Beide verslagen zijn te vinden bij lees verder. Het zijn er heel wat dus schenk een bakkie pleur in en trek iets hartigs uit de kast. Veel plezier!

Foto’s Suus

Foto’s Makkie

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – Ajax (1-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties