Guess who’s back?

Er gaat de komende tijd het een en ander veranderen op HNDB. Nu de crisis op zijn eind loopt, er een nieuwe gemeenteraad is en de zomer in aantocht voelt het voor ons het juiste moment om eens heel kritisch naar de site te kijken. Na enkele brainstormsessies en wat gesprekken met bezoekers zijn we tot een aantal conclusies gekomen waarvan u de komende tijd de veranderingen gaat zien. Even geduld nog terwijl wij achter de schermen druk bezig zijn met een baklading aan veranderingen. Maar 1 verandering willen we u niet onthouden en gaat per direct in: Maksteiner komt terug om het team van HNDB te versterken. Jawel, good old Makkie zal weer op pad gaan met zijn trouwe camera en zijn foto’s zullen weer te vinden zijn op HNDB. En de eerste reportage krijgt u meteen vandaag al in de vorm van foto’s van de wedstrijd FC Utrecht – Heracles. Welcome back Makkie! Uw welkom terug teksten in de reacties of onder het item op Facebook. Werken wij ondertussen verder aan HNDB 3.0.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Guess who’s back?”

 1. HW schreef:

  Welkom terug Gerrit en veel succes

 2. jaja schreef:

  Welkom terug en hoop dat deze site weer uit zijn winterslaap komt!!!!

 3. henry schreef:

  ik heb altijd al aangegeven dat sinds het vertrek van Makkie HNDB steeds verder weg zakte en er weinig meer op komt op de site daarom ben ik blij dat Makkie terug is.
  Maak er wat moois van.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties