Gertjan Verbeek ontslagen bij FC Nürnberg

Oud-Heracles trainer Gertjan Verbeek is voor de tweede keer dit seizoen door een club ontslagen. Bij AZ kon hij voortijdig vertrekken en nu heeft ook FC Nürnberg de markante oefenmeester aan de kant gezet. Waarom is dat nieuws voor Almelo? Nou, wij horen geluiden uit het Polman Stadion dat het binnen de posten niet zoveel pais en vree is als men naar de buitenwereld wil uitstralen. De slechte prestaties van het afgelopen seizoen hebben trainer Jan de Jonge er niet populairder op gemaakt en onder de supporters groeit ook de roep om een trainerswissel. En dan wordt Gertjan Verbeek ontslagen. Dan zou 1 + 1 nog zomaar 2 kunnen zijn. Wij zouden een terugkeer van de hork uit Dalfsen best toejuichen. Ondanks zijn bijzondere manier van doen is het wel een man met karakter die van zijn spelers het uiterste eist. Die ze tot in den treure achter de broek aan zit en vlekken in zijn nek krijgt van slap gedrag. De juiste man wat ons betreft voor Heracles.

In ander nieuws: PEC Zwolle heeft interesse voor Ben Rienstra. Zijn contract in Almelo loopt af en zoals bekend wil hij vertrekken. Een overstap naar Zwolle zou voor Rienstra betekenen dat hij zowaar Europees voetbal kan gaan spelen met de kersverse bekerwinnaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Gertjan Verbeek ontslagen bij FC Nürnberg”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties