Fc Utrecht – Heracles (2-1)

Het seizoen dreigt voor Heracles nog een zeer vervelend einde te krijgen. Gisteren wisten de mannen van trainer Jan de Jonge andermaal niet te winnen. In Utrecht won de lokale FC met 2-1 en speelde zichzelf veilig. Nadat vorige week de Eagles zich al veilig speelden met dank aan Heracles kan na FC Utrecht ook Ajax binnenkort waarschijnlijk feestvieren. Op 27 april worden de Amsterdammers vrijwel zeker landskampioen in het Polman Stadion. En Heracles? Dat moet nog vrezen voor nacompetitie. Het is haast niet te geloven na al die jaren Eredivisie maar dit seizoen lijkt domweg alle vertrouwen uit de ploeg verdwenen. Men speelt niet met het mes tussen de tanden. Vecht niet voor iedere meter en laat vrij snel de kop hangen. De mentaliteit van veel spelers is simpelweg niet toereikend om succesvol te zijn de in vaderlandse competitie. En dat te bedenken dat menigeen een stapje hogerop wil. Het is een seizoen om hopelijk snel te kunnen vergeten waarna Heracles toch echt de bezem erdoor zal moeten halen voor het volgende seizoen.

Onze Maksteiner stapte in de bus richting de Domstad en schoot de volgende reportage bij elkaar. Bij lees verder tevens een sfeervideo vanuit het uitvak.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Fc Utrecht – Heracles (2-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares