Ellenlange rijen te verwachten bij Polman Stadion

De maatregelen rondom de wedstrijd Heracles – Ajax zijn inmiddels bekend. Zo zullen alle bezoekers gefouilleerd worden. Ja, ALLE bezoekers. We verwachten niet dat ze 600 stewards gaan inzetten om die klus te klaren dus u kunt er rekening mee houden dat er straks ellenlange wachtrijen voor de poorten staan. U mag blij zijn dat u de eerste helft nog te zien krijgt. Verder gaan speciale vuurwerkhonden daags voor de wedstrijd het stadion rond om stiekem verstopt vuurwerk te traceren. Inmiddels was de ME vandaag al druk in de weer rondom het stadion en in de wijk Windmolenbroek. En zo snel kan de stemming omslaan door 1 vuurwerkactie van de Ajax supporters. Was het vorige week nog ‘wees welkom allen’ zitten de beleidsbepalers inmiddels met samengeknepen billen op hun bureaustoel. Volgens Rene van der Gijp in VI maakt zelfs de directie van Ajax zich zorgen over de komende wedstrijd. Wij hebben onze seizoenskaarten nog gewoon in de portemonnee dus we gaan het meemaken. Wat denkt u? Een boel gedoe om niets of maakt u zich echt zorgen over de veiligheid komende zondag?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Ellenlange rijen te verwachten bij Polman Stadion”

  1. Arno schreef:

    Gewoon om 12.30 uur aanwezig zijn.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties