Dames, kom op met die borsten!

Dames, dames, dames! Het is de hoogste tijd voor actie, want dit laten we niet over ons heengaan. Een tietenreporter van RTV Oost meldt vanmiddag dat vrouwen in Overijssel de kleinste borsten hebben van Nederland! WTF! En in Flevoland bestellen de dames voornamelijk cup D als we het onderzoek van webshop Otto moeten geloven. Wij op de redactie hebben onze ernstige twijfels over dit onderzoek, want als je zo om je heen kijkt in Almelo valt het allemaal best wel mee.
Dus tijd voor actie!

Na spoedoverleg op de HNDB redactie hebben we het volgende bedacht:

AAN ALLE VROUWEN VAN ALMELO:
Wij roepen u bij deze op om een foto in te sturen van uw kostbare bezit, zodat wij het tegendeel kunnen bewijzen.
Mail daarom uw foto onmiddellijk naar: vanbinsbergen@hndb.nl. Uiteraard zullen we uw mail vertrouwelijk behandelen en niet aan derden verstrekken.

Dank voor uw medewerking!

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “Dames, kom op met die borsten!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties