Brian van Loo keeperstrainer Heracles Almelo

U had het in de wandelgangen vast al gehoord, of gelezen in de sociale media. Maar nu is het officieel en als persbericht op de redactie binnengekomen. Na een samenwerking van 10 jaar neemt Heracles Almelo aan het einde van dit seizoen afscheid van Eddie Pasveer als keeperstrainer. Hij was in deeltijd werkzaam bij de club naast zijn fysiotherapie praktijk. Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma: “De club heeft gekozen voor verdere professionalisering en verjonging. Brian van Loo (39) zal met ingang van het nieuwe seizoen volledig in dienst zijn als keeperstrainer en tekent een contract voor twee seizoenen. De club is Eddie Pasveer veel dank verschuldigd voor zijn inzet en goede verdiensten voor de club. De eerste jaren had hij Van Loo en de legendarische eerste keeper Martin Pieckenhagen onder zijn hoede. De laatste jaren werkte hij onder meer met zijn zoon Remko, die de club gaat verlaten en wordt opgevolgd door Dennis Telgenkamp.”

Brian van Loo was jaren keeper bij Heracles Almelo en vervolgens bij FC Groningen. Het afgelopen halfjaar was Van Loo daar tijdelijk werkzaam als keeperstrainer. Van Loo: “Ik zie dit als een enorme uitdaging. Als geboren en getogen Almeloër is Heracles Almelo mijn club en ik zal graag bijdragen aan de verdere groei van de club en ontwikkeling van de keepers.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Brian van Loo keeperstrainer Heracles Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties