Wel of geen bezoek uit Rotterdam op woensdag?

A.s. woensdagavond speelt Heracles in eigen huis de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord die eerder niet kon doorgaan omdat alle Nederlandse veldwachters bij de kernkoppen vergadering in Den Haag moesten zijn. Op zich een heel mooi affiche, ware het niet dat er nogal wat onrust is rondom deze wedstrijd. Erg jammer. Heracles meldt dat er extra controle’s worden gehouden in en rondom het stadion op ID kaarten en dat kan leiden tot langere wachttijden bij de toegangspoorten. Men wil hiermee voorkomen dat er Feyenoord supporters tussen Heracles supporters terechtkomen.

Dat Heracles hier op 18 december finaal de mist in ging zijn we zeker nog niet vergeten, want op die dag speelden beide ploegen voor de beker tegen elkaar zonder Feyenoord fans. Ze gingen niet akkoord met de buscombiregeling van burgemeester Hermans, maar doken wel overal op in Almelo. Zowel in Heracles vakken als in de Almelose binnenstad. De Rotterdamse club gaat nu opnieuw niet akkoord met de verplichte buscombiregeling van de gemeente Almelo. Daardoor blijft in ieder geval het uitvak weer leeg. Via diverse sociale media fansites worden deze fans verzocht toch af te reizen naar Almelo, ook al hebben ze geen toegangskaart. We houden ons hart vast …

Feyenood Tweet

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “Wel of geen bezoek uit Rotterdam op woensdag?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties