Verzoekplaatjes voor de politiek

U roept, wij draaien. Met een liedje kun je vaak zoveel meer gevoel uitdrukken dan wanneer u het zelf zegt, dus komt u maar met uw onderbuikgevoelens of liefdesverklaringen (kuch kuch) voor onze stadse politiek. Het mag voor de totale kliek zijn, voor een partij, voor een wethouder, alle wethouders of raadslid. Gooi uw verzoeknummer met daarbij voor wie het bedoeld is maar in de reacties. Wij trappen alvast af met Drukwerk’s “Je loog tegen mij”, speciaal voor de konkelende wethouders die elke maand ruim 7.000 euro in hun zak steken. “Kumpt volgnde ploatie an”.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

1 reactie op “Verzoekplaatjes voor de politiek”

  1. beewee72 schreef:

    Renee de Haan – Vuile huichelaar…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties