Tegenstander aan het woord: Natrappen met de Heerenveen fans

SC Heerenveen heeft vrijdagavond in Almelo een geniepige zege geboekt op Heracles, dat achteraf spijt had dat het de wedstrijd niet in de eerste helft had beslist. De ploeg van Marco van Basten startte namelijk uiterst beroerd aan de wedstrijd en mocht van geluk spreken dat het bij rust op 1-1 stond. Heerenveen had alle moeite om de bal in bezit te houden en leek enorm veel moeite te hebben met het gladde kunstgras in het Polman stadion. Dat oud-Heerenvener Oussama Tannane halverwege de eerste helft de 1-0 binnenschoot, was dan ook volkomen terecht. De aanvaller krulde een vrije trap fraai achter doelman Nordfeldt.

Vlak voor rust kreeg Heerenveen nog een vrije trap halverwege de helft van Heracles. De vrije trap van Ziyech leek ongevaarlijk, maar Marten de Roon kon zomaar binnenkoppen. Na rust waren de rollen verrassend genoeg omgedraaid en kwam Heerenveen meer aan aanvallen toe. Via een prachtige aanval via verschillende schijven kwamen de gasten zelfs op een 1-2 voorsprong.

Na balberoeringen van Van La Parra, Fazli, De Roon, Ziyech, Van La Parra schoot uiteindelijk Finnbogason de bal binnen. Het betekende zijn 22e competitietreffer van dit seizoen. Daarna kwam de voorsprong van Heerenveen eigenlijk niet meer in gevaar, mede door uitstekend spel van Rajiv Van La Parra en een uitgeblust Heracles.

Reacties Heerenveners:

Een prachtige uitwedstrijd en prima ontvangst al zijn we vaak de verliezende partij in Almelo.

Leuke reis, prima prijs en gastvrij ontvangst.

Afgelopen jaar geweest, prima uitvak!

gewoon door de Heraclieden geparkeerd en een gratis broodje en bakje koffie bij de ingang van het vak. Geen reden om niet te gaan.

Met 150 man naar Heracles zou heel slecht zijn. Gratis broodjes, prima uitvak, vriendelijk personeel, leuke sympathieke club, leuk stadion. Met andere woorden, niet zeuren maar kopen die kaarten!

Voorspelling 1-2

Deze zal en moet gewonnen worden, willen we niet al te ver wegzakken van plek 5. als je zulke wedstrijden niet weet te winnen moet ik het nog maar zien of we aan het einde van het seizoen play-offs halen.

Heracles mist vrijdag Linssen, Te Wierik en Streutker, die bij de beloften een rode kaart pakte en dus nu niet mee mag doen. Ik zie kansen!

zo wendbaar is Uth niet op kunsgras. Bijna al zijn doelpunten (ik geloof op 1 na) heeft hij uit gescoord….. Sowieso presteert Heracles dit jaar beter uit dan thuis….

0-4 2x Alfred Finnbogason, 1x Hakim Ziyech, 1x Joey van den Berg

Tegen het Heracles van vorig seizoen had ik Heerenveen in deze vorm en met deze coach geen kans gegeven. Geloof dat die kleine Linssen ook geschorst is. Van dit Heracles MOET je gewoon winnen.

Word gek van die trommel zeg, het enige wat je hoort! Rosheuvel is trouwens een leuke klassieke rechtsbuiten!

1-0  Heracles, Tannane volkomen verdient

Tannane komt van Heerenveen vandaan?

Jammer dat je niet 10 keer kan wisselen…Heracles daar tegen geeft Heerenveen gewoon totaal geen tijd, grote klasse!

Whoppaaa! 1-1 De Roon!

Wat is dat toch voor clausule met die uth. wat een prutsers bij heerenveen.

Trainen die gasten van Heerenveen wel samen ?? Lijkt wel of ze bij verschillende bushaltes zijn opgehaald vlak voor de wedstrijd. van Basten moet er gewoon lekker mee stoppen , is geen trainer word geen trainer.

1-2 Finnbogason! Eerste goede aanval van Heerenveen deze wedstrijd.

VD Berg geel, terecht. Bij hem kun je net zo goed voor de wedstrijd al een gele kaart achter zijn naam zetten. Laat zich veel te snel gaan

D’r af met die Schenkenveld. Met hijnheilige bloedkop van m.

kom oan hearenfean. die treie punten soargje derfoar dat wy de sechde plak halde kinne.

fjouwer minuten. fierstene folle. kin nea wier weze.

Pfft, 3 punten binnen! Zwaarbevochten overwinning, tweede helft was gelukkig een stuk beter..

Ben blij met de winst voor Heerenveen zou blijft ook Heracles in het vizier voor de rechterrij ploegen.

Over Tegenstander aan het woord

In de tegenstander aan het woord laten we regelmatig fans van andere clubs aan het woord over de wedstrijden van hun team tegen Heracles Almelo. De andere kant van het verhaal...

0 reacties op “Tegenstander aan het woord: Natrappen met de Heerenveen fans”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares