Persbericht Heracles Almelo

Op de redactie ontvingen wij zojuist het officiële persbericht van Heracles Almelo omtrent de contracten van de spelers.

Contractnieuws Heracles Almelo

Het is weer 31 maart en dat is de uiterste datum waarop clubs beslissingen moeten nemen over aflopende contracten die al een of meerdere malen verlengd zijn. Ook over verschillende opties in huurovereenkomsten moest een beslissing worden genomen.

Aflopende contracten

Er loopt een aantal verlengde contracten af, waaronder die van doelman Remko Pasveer. “Remko neemt aan het eind van het seizoen afscheid, hij wil graag een stap hogerop maken”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Dat respecteren we, Remko heeft veel voor de club betekend en we wensen hem alle succes toe.” Ook de wegen van Kwame Quansah en Heracles Almelo scheiden aan het eind van het seizoen. “Kwame is al vanaf 2005 bij Heracles en is daarmee de langst dienende speler. Hij heeft veel waarde gehad voor de club en daar zijn we hem enorm dankbaar voor.”

De verbintenissen van Jason Davidson, Ben Rienstra en Leon van Dijk lopen ook af. Davidson wil eerst het WK spelen met Australië en daarna beslissen over zijn toekomst. Ben Rienstra en Heracles Almelo zijn nog in gesprek over een eventueel nieuw contract en Van Dijk neemt na drie seizoenen afscheid van Heracles Almelo

Huurlingen en opties

In de huurovereenkomsten van Mark Uth en Jens Jurn Streutker met SC Heerenveen zijn opties tot koop opgenomen waar eveneens voor 1 april duidelijkheid over moet komen. De optie in het contract van Uth is door Heracles Almelo gelicht maar de spits zal komend seizoen niet in het Polman Stadion spelen. “Uth gaat niet in op onze aanbieding om onder dezelfde voorwaarden als zijn contract in Friesland bij ons te blijven. Hij wil bij SC Heerenveen voor zijn kans gaan”, licht Hoogma toe. De optie tot koop op Jens Jurn Streutker wordt niet gelicht.

De optie in het contract met Bart Schenkeveld is gelicht waardoor de verdediger sowieso tot 2015 onder contract staat. “Daarnaast zijn we met Bart in gesprek om tot een nieuw verlengd contract te komen”, aldus Hoogma. De optie in het contract met Oussama Tannane is eveneens gelicht waardoor de middenvelder/aanvaller tot 2016 vastligt. De opties in de verbintenissen van Renze Fij, Joey Belterman en Dario Vujicevic worden niet gelicht.

We horen graag je mening, dus reageer!

 

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “Persbericht Heracles Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties