Heracles – SC Heerenveen (1-2)

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen niet weten te winnen. In het eigen Polman Stadion ging de ploeg van trainer Jan de Jonge met 1-2 onderuit. De thuisploeg was gedurende de gehele wedstrijd de betere partij maar ging simpelweg niet goed om met de kansen. In de eerste helft opende Tanane de score voor Heracles en leek er niets aan de hand. Tien minuten later kopte Marten de Roon echter de gelijkmaker al tegen de touwen. In de tweede helft bleef het beeld gelijk: waar Heracles de kansen verknoeid gingen de Friezen zeer effectief met de kansen om. Resulterend in de 1-2 wist voor de ploeg van Marco van Basten. En wederom een verloren thuiswedstrijd voor Heracles. Het moet echt beter, wil Heracles de blik nog naar boven kunnen richten. Aankomende zaterdag gaan de zwart-witten op bezoek bij AZ en het zal nog niet eenvoudig worden om daar een punt of meer uit het vuur te slepen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – SC Heerenveen (1-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties