Heracles – Roda JC (2-1)

Heracles heeft de extreem belangrijke wedstrijd tegen Roda JC winnend afgesloten. Maar dat ging niet vanzelf. De eerste helft speelde de thuisploeg dramatisch en Roda kwam dan ook op voorsprong dankzij een doelpunt van Hupperts. Vlak voor rust scoorde Linssen de gelijkmaker waardoor de zwart-witten met een goed gevoel aan de thee gingen. In de tweede helft speelde Heracles een heel stuk beter en vooral feller. En dat werd uiteindelijk beloond met de volle drie punten. Wie anders dan Bryan Linssen scoorde de winnende goal. Een slaak van opluchting trok door het Polman Stadion. Nog 6 finales te gaan en directe degradatie lijkt inmiddels wel uitgesloten. Nu de nacompetitie nog ontlopen en we kunnen met een gerust hart op vakantie.

Suus was natuurlijk weer in het stadion aanwezig. Voorafgaand aan de wedstrijd ging ze nog even kijken bij Janny, de begeleidster van de Line Up kids die tegenwoordig een nieuw, eigen onderkomen in het stadion hebben. De kids kunnen zich tegenwoordig prima omkleden in het voormalige pand van MutaSport.

 

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – Roda JC (2-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares