Heracles Almelo – Feyenoord op 2 april om 18.45 uur 

Hatseflats, het is gelukt. De wedstrijd Heracles-Feyenoord zal toch in de avonduren worden gespeeld. Wel in de erg vroege avonduren, maar toch. Beter dan woensdagmiddag om 15.45 uur. Vanwege dit zeer supportersonvriendelijke tijdstip, heeft Nico-Jan Hoogma een klacht ingediend KNVB. Na wat heen- en weer gebabbel tussen UEFA en KNVB begint de wedstrijd nu alsnog op woensdag 2 april om 18.45 uur. Hulde Hoogma. Alle info over de kaartverkoop komt zo snel mogelijk op de website van Heracles.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Heracles Almelo – Feyenoord op 2 april om 18.45 uur ”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares