GR2014: Grote verliezers zijn slechte verliezers

Ah gossie. De Rozen kunnen hun verlies maar moeilijk accepteren en doen bij monde van Ruud Borgman een dikke BOEHOE op Twitter. <calimero>Wij wouden de grootste zijn! Waarom stemmen jullie op die stomme CDA!?</calimero> Ongelooflijk, zo op je donder krijgen en dan nog de kapsones hebben om de inwoners van Almelo uit te maken voor suffig. Omdat ze de Rozen keihard op hun falie hebben gegeven voor het faalbeleid van de afgelopen vier jaar. Hand in eigen boezem? Nog nooit van gehoord. Is dat een Oosters gerecht? Aldus Borgman die in de burgerzaal gehurkt in een hoekje zat te mokken. Typisch. Overigens doen ze het bij de liberalen een heel stuk sluwer. Jemy Pauwels schrijft in een tweet dat de burger heeft gekozen. Netjes, zou je denken. Ware het niet dat hij het middels een hashtag alsnog compleet verkloot. #gaatnietoverinhoud *zucht* Juist wel, #malloot. Daarom hebben jullie ook verloren. Ook hier: hand – boezem – steek hem erin.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “GR2014: Grote verliezers zijn slechte verliezers”

  1. Tjepp schreef:

    Haha ben je als 1 van de weinige Almeloers blij met het stadhuis, heb je geen stoeltjes meer voor je vrindjes… En dan ook nog de inwoners waar je je zooo voor inzet beledigen na 1 tegenslag, willen de echte sneuneuzen plaatsmaken, ja ja even plaatsmaken…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties